Mijn Referenties:

Kurvers-Service:Katinka Brink  empfiehlt Kurvers-Service.

 

Met Tanja is het fijn communiceren, ze geeft een helder beeld van wat je mag verwachten binnen welke tijd, voor een eerlijke prijs. Ik houd haar op mijn lijst voor toekomstige vertaal-verzoeken!


Rie Schenkelaars  empfiehlt Kurvers-Service.
 

Hike in Holland heeft Kurvers-Service ingeschakeld vanwege een prima kwaliteit-prijs service. De reactie tijd op je vraag kort, snel en helder. En de geleverde vertaling voor onze website was prima, zie  https://www.hike-in-holland.com/…/gefuehrte-gruppenwanderu…/

We gaan zeker vaker zaken met ze doen! 


Kurvers-Service - Duitse Assistente, Vertalingen, Duitse Klantenservice
★★★★★ via google 
Tanja van Kurvers-Service is onze steun en toeverlaat voor de Duitstalige markt. Ze is nauwkeurig, flexibel, zeer communicatief, denkt graag mee en is bovenal erg gezellig. Een aanwinst voor ons team!

Kurvers-Service - Duitse Assistente, Vertalingen, Duitse Klantenservice
★★★★★ via google 

Annette Visser-Zwemmer  empfiehlt Kurvers-Service.

 

Top en zeer snelle service van Tanja!
Jürgen Kindle  empfiehlt Kurvers-Service.

Recherche/Datenerfassung

 
Kort aangevraagd, snel en betrouwbaar afgerond. Top Job!

Kurz angefragt, schnell und  zuverlässig erledigt. Top Job! Datum:
21-02-2019
Waardering:
referentiesterren

 

Zeer snelle en uitstekende dienstverlening. 

Annelies Haamans-de Raad hat Kurvers-Service bewertet –  5 Stern

 

Tanja is zeer snel en professioneel! Ze heeft een hele website vertaald in het Duits.TijdvoorAlcoholvrij

was klant bij Kurvers-Service – 

 

“Begin 2017 hebben wij onze webshop uitgebreid naar Duitsland. We hebben Tanja als freelancer ingezet om vragen per mail en telefoon te beantwoorde van onze Duitse klanten. We kijken terug op een goede samenwerking. Wij waarderen de prettige communicatie, en van onze Duitse klanten kregen wij ook goed reacties op de manier waarop ze klantenservicevragen afhandelde.”


Vuurlinie Beverwijk 

Bas Mensink hat Kurvers-Service bewertet – 5 Stern

 

Tanja heeft ons prima geholpen met de Duitse vertaling van onze brochure. Hartelijk dank!


Kurvers-Service - Duitse Assistente, Vertalingen, Duitse Klantenservice

★★★★★ via google durch Luminosity 

 

Mevr. Kurvers doet wat ze zegt en snel. Betrouwbare en snelle dienstverlening was voor ons belangrijk gezien de verkoop van onze woning aan een duits echtpaar. Koopcontract vertaalt van Nederlands naar Duits in een paar dagen voor een hele scherpe prijs. Bedankt nogmaals en tot ziens.anoniem 
was klant bij Kurvers-Service – 

 

Tanja heeft voor ons onze Duitse website vertaald. 

Erg tevreden over de opdracht en de communicatie was top. 

Zeker een aanrader voor al uw Duitse vertalingen. 

Datum:
16-10-2017
Waardering:
referentiesterren

Goede vertaling, binnen de deadline, ontzettend vriendelijk en absoluut flexibel. In de toekomst zal ik zeker gebruik blijven maken van Tanja haar diensten!oil for live communication 
Loes Potgieter 
hat Kurvers-Service bewertet – 5 Stern

Tanja heeft teksten op onze website naar het Duits vertaald. De samenwerking ging soepel en we zijn blij met het snelle en goede resultaat. Zeker een aanrader! 

Effuse

Frank Noordeloos was klant bij Kurvers-Service

 

Erg tevreden over de voltooiing van de uitbesteedde opdracht. Tanja Kurvers is duidelijk in de communicatie en ze werkt nauwkeurig.Datum:
08-04-2017
Van: 
Peter Iskes
Waardering:
referentiesterren

Tanja is een professionele vertaalster die enorm flexibel is. Zij heeft voor mij een website vertaald naar het Duits. Ze denkt goed mee en controleert ook achteraf nog even of alles goed is geplaatst. Tijdens het vertalen heeft ze regelmatig contact met mij gehad over de voortgang. Tevens heeft zij kosteloos belangrijke vertaaladviezen gegeven over een andere website waar ik adverteer. Tanja is absoluut een aanrader.


Datum:
31-03-2017
Van: 
Dennis Schrauwen
Waardering:
referentiesterren

Tanja heeft voor ons onze webshop vertaald. Communicatie met Tanja per mail en telefoon verliep goed, duidelijk en tijdig. Tanja heeft goed met ons meegedacht bij het uitvoeren van deze opdracht. Opgeleverde teksten voldoen aan onze wensen. De scherpe deadline werd door Tanja gehaald, al moest ze daarvoor wel door in het weekend (waarvoor nog bedankt). Goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader.


RetailMeNot, Web-Content Texter

 

Ik heb Tanja als Web Content Texter voor de Duitse markt van RetailMeNot ingehuurd. Als haar leidingsgevende kan ik haar zeker aan volgende werk- of opdrachtgevers aanbevelen. Tanja is gemotiveerd, eerlijk, betrouwbaar en gezellig. Het is makkelijk om met haar te communiceren, wat bij een remote functie zoals deze erg belangrijk is.

 

 

Anna Düweke war Vorgesetzte(r) von Tanja Kurvers bei RetailMeNot, Inc.

 

Tanja Kuvers is zeer betrouwbaar en detail georiënteerd. We waren heel tevreden over haar werk.

 

Tanja Kuvers ist sehr zuverlässig und detailorientiert. Wir waren mit ihrer Arbeit sehr zufrieden.

 

 

 

 

Melanie Kölling war Vorgesetzte(r) von Tanja Kurvers bei RetailMeNot, Inc.

 

 Flinndal - Servicedesk-Medewerker Duitsland

 

Tanja is een heel fijn persoon om mee te werken. Je kunt altijd op haar rekenen, ze is zorgvuldig, klantvriendelijk en georganiseerd. Door haar positieve instelling was ze een aanwinst voor ons team.

 

Linda Bot war Vorgesetzte(r) von Tanja Kurvers bei Flinndal


LEYGRAAF makelaars  - Administratief medewerker

 

Ik heb samen met Tanja gewerkt bij Leygraaf Vastgoed. Tanja was betrokken bij het opzetten van een Duits netwerk voor de verkoop van vakantiewoningen. Ik heb altijd heel fijn met haar gewerkt. Ze werkt nauwkeurig, klantvriendelijk en betrokken. Daarnaast was zij een gezellig collega om mee te werken. Veel succes Tanja!

Nadine Mol hat mit Tanja Kurvers bei LEYGRAAF makelaars zusammengearbeitet

 

Ik heb Tanja ervaren als een behulpzame, enthousiaste en slimme vrouw. Zij weet wat anderen willen en hoe ze dit moet regelen. Een fijne collega om mee samen te werken. Ik wens haar al het goeds!

 

 

 

Joyce Vermeij war Kollegin von Tanja Kurvers bei LEYGRAAF makelaars K.H. Wiegand Immobilien GmbH & Co KG, Köln

Tijdens haar dienstverband bij K.H.Wiegand Immobilien hebben we mevrouw Kurvers ontmoet als betrouwbare, verantwoordelijke en vriendelijke medewerkster, die altijd al het haar toevertrouwde werk naar volle tevredenheid heeft gedaan. Het werd evenzeer gewaardeerd door klanten, collega's en leidinggevenden. Wij wensen haar veel succes voor haar eigen bedrijf! 

 

In Ihrer Zeit bei K.H.Wiegand Immobilien haben wir Frau Kurvers als vertrauenswürdige, zuverlässige und freundliche Mitarbeiterin kennengelernt, die sämtlichen ihr übertragenen Arbeiten stets zu unserer vollsten Zufriedenheit erledigt hat. Von Kunden, Kollegen und Vorgesetzten wurde sie gleichermaßen geschätzt. Für ihr eigenes Unternehmen wünschen wir ihr viel Erfolg! 

 

Julia Braschoß, Geschäftsführung K.H.Wiegand Immobilien